Πρωτότυπα χτενίσματα για όλα τα μήκη μαλλιών

Υπάρχουν πολλά χτενίσματα για να επιλέξετε, αλλά σίγουρα αυτά με τις πλεξούδες είναι και τα πιο εντυπωσιακά. Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτεροι hairstylists τα έχουν εντάξει στις συλλογές τους και μάλιστα στις πρώτες θέσεις. Επειδή όμως συνέχεια βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια, αυτή τη φορά επιλέξαμε να δούμε τα πιο πρωτότυπα για όλα τα μήκη μαλλιών.









Για τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά έχουμε πολύ περισσότερες επιλογές από ότι για τα κοντά. Βέβαια, πολλές είναι οι γυναίκες που προτιμούν να τα έχουν κάτω και όχι μαζεμένα. Οπότε οι συγκεκριμένες προτάσεις είναι ειδικά για εσάς που ανήκετε σε αυτή την κατηγορία. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να έχετε τα μισά μαλλιά μαζεμένα και πίσω να υπάρχουν οι πλεξούδες ή να ξεκινάνε από μπροστά, είτε να δημιουργήσετε την πλεξούδα στο πλάι.











Όσες όμως προτιμούν να τα έχουν μαζεμένα, ώστε να μην τις ενοχλούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούν να επιλέξουν να κάνουν μια εντυπωσιακή πλεκτή κοτσίδα. Επίσης, μια εξαιρετική πρόταση είναι και οι ψηλοί και χαμηλοί κότσοι, οι οποίοι κάνουν το look πιο ρομαντικό και φινετσάτο.

Hairstyles για μεσαία και κοντά μαλλιά









Σε αυτή την κατηγορία οι προτάσεις είναι προφανώς λιγότερες, αλλά σας έχoυμε βρει ιδέες για όλα τα στυλ και χρώματα μαλλιών. Οι πλεξούδες καταρράκτης, τα crown hairstyles και οι ανοιχτές πλεκτές κοτσίδες, που μπορείς να τις διακοσμήσετε περνώντας από μέσα τους κάποια σατέν κορδέλα, είναι μακράν οι καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε, ώστε να ξεχωρίζετε για το στυλ και τη μοναδικότητά σας!

Πηγή: www.ediva.gr